Рачков се потроши до кръв в ефир

Димитър Рачков претърпя в кървав инцидент по време на...

Принц Уилям в хеликоптер с Дейвид Бекъм

Принц Уилям се присъедини към Дейвид Бекъм, за да...

Диляна Попова съсипана

отпечатай новината

14.04.2015 14:29 | Видян 2658 пъти

Диляна Попова съсипана

Папараците на "България Днес" уловиха красавицата почти неузнаваема да се разхожда сама и безцелно из софийските улици. Попова е видимо отслабнала. Някои жени биха й завидели, че толкова бързо е влязла във форма след раждането, но зад рязкото смъкване на килограмите й се крие голям стрес.

"Тя почти не се храни, съсипана е. Опитва се да е силна заради сина си, но не беше подготвена за такъв драматичен край с Блатечки", издава една от близките й приятелки. Диляна определено не мисли за фигурата си в момента. Тя си купи кафе и калоричен кроасан. Ако може да се съди по бледото й лице и отнесен поглед, това е може би единственото й хранене през деня. Дегизирана със шапка и спортно облечена, Попова не иска да се набива на очи.

"Вече всички знаят, че Асен я изостави, не иска да вижда съжалението на хората", казват близките й. Асен не само е забравил емоционално Диляна, но може би и финансово. Не е ясно дали и каква издръжка плаща Блатечки, но майката на неговия син е сменила автомобила си. Доскоро тя караше джип „Мерцедес“, а сега се вози с марка "Нисан". Цената на нов подобен автомобил достига 90 хил. лева, но на старо може да се намери и за 50 хил. лева. Ако сама се справя с отглеждането на детето, трудно би се справила да кара и луксозен клас кола.
снимка: bgdnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !