Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Избират най-желаните мъже в България

отпечатай новината

14.04.2015 15:06 | Видян 1261 пъти

Избират най-желаните мъже в България

За втори пореден път стартира класацията Ерген на годината. Тази година организаторите въведоха и нови правила при избора на най-желаните мъже в България за 2014 година. В рамките на три месеца водещите лайфстайл журналисти ще гласуват за ергените, отново разпределени в четири категории: Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт.

Точно 80 са актуалните мъже, които ще се състезават в надпреварата. За първа година в онлайн пространството ще стартира и сайта: www.ergennagodinata.bg, в който ще могат да се видят всички номинирани. След гласуване чрез специални анкетни карти, медиите ще са тези, които ще изберат по един победител във всяка една от категориите.

На бляскаво светско събитие през месец юни ще бъдат провъзгласени и призьорите. В класацията Ерген на годината 2013 участваха над 50 популярни мъже от всички сфери на обществения живот в България, които се състезаваха, за да грабнат титлата в своята категория. Чрез гласуване в специална интернет платформа читателите избраха победителите в отделните категории:  Шоубизнес- Орлин Павлов- поп-певец и актьор,  Бизнес- Ангел Ангелов, Спорт- Григор Димитров- най-известната ни тенис звезд,  Политика- Димитър Тодоранов- бизнесмен и кандидат за депутат от листата на ГЕРБ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !