Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Драго Чая свали 50 кила

отпечатай новината

15.04.2015 10:50 | Видян 2498 пъти

Драго Чая свали 50 кила

Драго Драганов - Чая е съсипал здравето си заради твърде строгите диети, на които се е подлага вече повече от година, пише вестник "Всеки ден". Преди да рестартира кариерата си в БНТ през 2014 г. Чая започна жесток режим - седмици наред само на плодове и зеленчуци. За няколко месеца свалил около 20 килограма, а сега е с близо 50 по-лек. От 115 кила, колкото тежал в началото, в момента Чая е критичните 65.

За да поддържа това състояние, цели дни и седмици шоумена хапвал само по една-две ябълки, а понякога единствено грейпфрут или някакъв сок. Всичко това обаче преобърнало състоянието на организма му и направо го поболяло. Според наши източници от светските среди, Чая се е докарал до анорексия. Драго не можел вече да сложи и хапка в устата си, без след това да се чувства ужасно тежък и грозен. В момента, в който се поглеждал в огледалото, решавал, че тежи поне 100 кила и си забранявал да яде повече. Дори плодовете за него били страшно рисковани.

„Само брои къде колко калории и мазнини има, вманиачил се е напълно! Дори една салата да хапне, след това три дни се опитва да не яде нищо повече. Кара го само на сокове. Живее в ужас, че ще си върне стария външен вид", разкриват запознати. Че прекалява с диетите, си личи и по начина, по който изглежда Драго. Краката и ръцете му са като на скелет, скулите му са изпъкнали, а очите хлътнали, блясъка в очите му е напълно изгаснал, коментира се в арт средите.

Драго Чая изкара Великден в компанията на близките си приятели певицата Нели Рангелова, Катя и Здравко от „Ритон" и още няколко певци и музиканти. Присъстващи на празненството разкриха, че Драго изял една четвъртинка яйце, 2 залъка козунак и нищо повече. Дори зелената салата и агнешкото не го поблазнили.

„Той просто прави всички диети грешно. Вместо да ги консултира със специалист по хранене, действа, както намери за добре. Направо изтезава организма си и то след години на яко пиене и тъпчене, и сега изведнъж глад - това няма как да не ти повлияе", разкриват близки на Драго.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !