Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Тайният мъж на Азис

отпечатай новината

20.04.2015 14:49 | Видян 3248 пъти

Тайният мъж на Азис

„Каква е тази татуировка „Велизар" на ръката на Азис? Кой е този човек, че Азис да изрисува името му върху тялото си?", питат се изумените зрители на „Като две капки вода". В светските среди не е тайна кой е Велизар, но за масовия зрител това е мистерия. От 3 години фолк певеца има страстна връзка с атлетичния мъж. Двамата живеят заедно на семейни начала и твърдят, че се обичат лудо, пише в. Всеки ден.

Азис, който иначе обича да говори пред медиите, млъква, когато стане дума за мъжа до него. „Повече никога няма да разправям за личния си живот, след като по този начин опорочих връзките си с Ники Китаеца и Богдан", отсича Василка. Дълбоко криеното гадже на Азис от 3 години насам - Велизар Методиев, се е превърнал в най-доверения му човек. Русенецът е този, който ръководи финансите на фолкаджията, а покрай това е напълнил и своята банкова сметка, твърдят хора от обкръжението на любовника. Велизар вече е милионер, след като му е поверена касата на певеца. Неотдавна той си купил последен модел „Мерцедес", а преди това пък се обзавел с луксозен апартамент в елитен квартал в столицата.

„От охрана на Азис, Велизар се домогна до негов финансов директор и импресарио. Всеки припечелен лев от звездата преминава през ръцете му, а по този начин Велизар прибира сериозни комисионни", коментират запознати. Изпълнителят на „Сен Тропе" толкова бил обсебен от любовника си, че му позволявал да го върти на малкия си пръст. Още в началото на връзката им мъжагата яката напердашил певеца, с което заявил категорично кой е шефа в отношенията им. Макар тогава да изгонил Велизар от къщата си, само след две седмици Азис клекнал като му се примолил да се върне. „Мразя те-Обичам те" - често обичал да повтаря на гаджето си чалга идолът и след това чинно му се подчинявал.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !