Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Камелия се омъжва на зелена морава с пеперуди

отпечатай новината

20.04.2015 15:56 | Видян 5732 пъти

Камелия се омъжва на зелена морава с пеперуди

Изпълнителката на „Неповторим” споделя, че за една дългогодишна и хармонична връзка е нужна любов като опознаване на другия, но преди това човек трябва да е опознал себе си много добре, научи blife.

„Споделих, че ми е кеф да направя просто тържество. Тържество под формата да бъда облечена в бяло, дотогава може да реша в синьо, но по принцип да се видя булка. И ми е кеф да събера приятели, колеги да стане едно забавление и една веселба. Не съм решила още кога да е.

Тази година със сигурност няма да е, защото то ми се появи съвсем скоро като желание. Ей така, просто ми стана кеф, на някакво място, където да има зелена морава, да има маса, да е някъде навън, да е топло, да летят пеперуди. Правим го за нас си, ако го направим – но кога ще стане догодина ли, по-догодина ли, не съм решила”, разказва ексклузивно Камелия в предаването „Шпионка” по Фен ТВ.

Изпълнителката на „Неповторим” споделя, че за една дългогодишна и хармонична връзка е нужна любов като опознаване на другия, но преди това човек трябва да е опознал себе си много добре. Според звездата, когато човек не познава добре себе си той си слага маска, за да се хареса на другия.

Звездата разкрива и подробности защо през последните няколко години не е била продуктивна, защо е решила да напусне предишната си музикална компания, както и с кого би направила съместен проект.

„Бих направила дует с всеки, който ми предложи нещо интересно. Ако проектът е различен и открия моето място в него – с най-голямо удоволсвтие”, споделя Камелия и допълва: „Тази година ще съм продуктивна. Имам подготвени неща, планувани неща, които си следват своя нормален ход.”

снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !