Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Тишо и Венета Райкова разкриха голямата си тайна

отпечатай новината

21.04.2015 09:26 | Видян 2539 пъти

Тишо и  Венета Райкова разкриха голямата си тайна

Завехналата фурия Венета Райкова и нейният съпруг Тихомир (Тишо) съобщиха най-важната новина за семейството си от години насам.Тя предизвика нулева реакция, тъй като дори най-близките им хора са претръпнали от глупостите им .

След като щастието й се усмихна и Венета Райкова отново се върна на екран с тъпо  предаване в ТВ7, благоверният й Тишо я накара буквално да полети като й предложи най-после да се венчаят в църква. А Венета, разбира се, приела моментално.

Припомняме, че Венета Райкова и Тишо се ожениха преди около девет години край река Бели Осъм, но сватбата им бе твърде неглижирана и скромна. Двамата се бракуваха по дънки и тениски, без излишна помпозност и разгласа. Още тогава Венета искаше да се венчае за Тишо и пред Бога, но ангажиментите и задълженията най-вече покрай сина им Патрик все осуетяваха и отлагаха плановете им във времето.

И ето че днес, най-после мечтата и на двамата е на път да се реализира. Венета Райкова обаче била категорична, че сватбата й ще се превърне в хляб за журналистите и в панаир, подобно на тази на Мария и Християн Гущеров.

Тя и Тишо ще се врекат в любов и вярност пред Господ  в присъствието на всички репортери и фотографи. А синът им Патрик ще бъде почетният шафер на събитието, разкриват близки до семейството.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !