Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Преслава купонясва с жени

отпечатай новината

24.04.2015 11:56 | Видян 1439 пъти

Преслава купонясва с жени

Фолкпевицата Преслава му е отпуснала края! Без да има професионален ангажимент тази седмица, Преслава се появила в популярната столична дискотека CLUB 33, за да се забавлява на ретро хитове от зората на попфолка. Изпълнителката се появи в компанията на свои приятелки, въпреки че любопитните погледи на посетителите опитали да зърнат мъжко присъствие около нея, видя "Бълагрия Днес". Такова обаче нямало и компанията на изпълнителката била само от жени.

Усмивката не слизала от лицето на Преслава, чийто любовен статут в момента тъне в потайност, сравнима с технологията на построяването на Стоунхендж. След бурни скандали и бой тя се разделя и събира няколко пъти с последната си официална изгора - бизнесмена Георги Станоев - Жоро Бирмата.

По разкази на свидетели Преслава вършала из цялата дискотека и дори се качила на диджейския пулт при своя близък приятел DJ Теди Джорджо. С вдигнати нагоре ръце и кръшни движения изпълнителката покачила градуса на настроение и изобщо не давала вид на момиче, изпаднало в дупката на любовните терзания.

За отрицателно време тя направила и поредица от снимки с приятелките си, с които да документират купонджийското си настроение и впоследствие да се похвалят за епохалното парти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !