Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Люси целунала Андреас след 6 години

отпечатай новината

26.04.2015 12:13 | Видян 2278 пъти

Люси целунала Андреас след 6 години

Въпреки че фолк певците Люси и Андреас се познават от близо 12 години, едва след 6 певицата се престрашила да го целуне, пише "Всеки ден". „Дълго ме сваляше, но аз му се дърпах. Една вечер обаче малко си бях пийнала, влязох в съблекалнята на заведението, в което работихме, и го целунах" - споделя с усмивка певицата. И така, след дълъг период на ухажвания, любовни трепети и желания, нещата най-накрая се получили. Андреас с усмивка си спомня и припетите, през които е минал, за да направи Люси своя любима.

„Запознахме се в едно гръцко заведение, където тя пееше. Аз тъкмо бях пристигнал в България, за да уча поп и джаз пеене. Ухажвах я година и половина, а тя се дърпаше" - споделя Андреас в предаването „Шпионка" по Фен тв. По това време певицата имала сериозна връзка и не приемала ухажването на певеца за нещо сериозно.

„Той обръщаше внимание и на още 4-5 момичета" - шегува се Люси и допълва - „Явно нещата са си чакали своето време." Така любовната сага, в стил „Укротяване на опърничавата", завършила с хепи енд и двамата с Андреас са повече от щастливи заедно.

„Гледам само в нея. Никога не съм си и помислял да й изневерявам. В предишните си връзки обаче съм имал леки залитания" - разкрива Андреас пред водещата Ива Атанасова.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !