Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Батков заведе гаджето в Малта

отпечатай новината

30.04.2015 12:29 | Видян 2157 пъти

Батков заведе гаджето в Малта

Тодор Батков-младши определено угажда на всички прищевки на гаджето си Юлия Юревич. Той подари на Мис България 2006 поредната романтична ваканция.

Двамата се отправиха към Малта по желание на моделката. Тя отдавна искала да посети островната държава, а синът на собственика на "Левски" побързал да сбъдне мечтата й. По време на престоя си там те били придружавани от няколко близки приятели. Веселата група се потопила в историята на страната, посещавайки всички забележителности. Разбира се, не пропуснали да си направят и няколко слънчеви бани край басейна на тузарския си хотел във Валета,с поделя "България Днес". Юлия се похвали пред приятелки, че дори вече е готова да открие летния сезон, без да посещава солариум.

Моделката и синът на адвоката са заедно от около година. Двамата дълго криеха връзката си. Накрая новината съобщи самата Юлия, след като се появиха слухове, че спи със заможен грък. "Това са поредните глупости, които се пишат за мен - отсече тя. - Имам връзка, но тя не е с гръцки бизнесмен, а с Тодор Батков-младши."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !