Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Христо Гърбов бяга от Комиците

отпечатай новината

30.04.2015 16:26 | Видян 2257 пъти

Христо Гърбов бяга от Комиците

Звездата от Комиците Христо Гърбов сериозно обмисля дали да не напусне комедийното шоу, научи Уикенд. Актьорът се е скарал сериозно с продуцентите Евтим Милошев и Любо Нейков. Причина за внезапното охладняване на отношенията между комика и доскорошните му дружки станал отказът на шефовете да му увеличат заплатата, която била бетонирана от началото на шоуто. Тя е фиксирана на 4000 лева, които преди години били много пари, но сега можело да се изкарат и с театър.

„Репетициите са много тежки и продължителни, защото сценарият често пъти е толкова скучен, че на Христо му се налага буквално да го пренаписва. И на всичкото отгоре, онези двамата се стискат да му дадат някой лев отгоре, ей така, за стимул. В правото си е да си тръгне от този потъващ кораб", коментират близки до актьора.

Ниското възнаграждение, в комбинация с постоянната умора, били в основата на решението на Гърбов да се раздели с Комиците. Актьорът все по-често се оплаквал пред приятели, че се чувства много изтощен, няма време за нищо заради снимките на сериала „Столичани в повече" и изнурителните репетиции в родните театри.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !