Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ваня от "Survivor" разказва дълбоко пазени тайни

отпечатай новината

31.10.2008 09:20 | Видян 12482 пъти | Гласували 3

Ваня от

Тази седмица на гости в „Градски легенди” е красивият кадрови войник Ваня Бонева, позната на тв зрителите покрай участието си в новия сезон на „Сървайвър”.

В откровено интервю с Вили Сечкова красивата дама разкрива повече за себе си и за решението си да се запише в редиците на родната армия. В ефира на „Градски легенди” Ваня разказва и за връзките си с мъжете. Това провокира Вили Сечкова да разпита участничката в „Сървайвър” вярно ли е, че бившето й гадже Янислав (брат на рапъра Енчев) й дължи пари. След този въпрос сървайвърката ще разкрие една от най-дълбоко пазените си тайни. Каква е тя – ще стане ясно тази неделя от 21.30 часа, след мача Литекс – Локомотив (Мездра).

В навечерието на първия си рожден ден екипът на светското предаване на ТВ 2 е подготвил много изненади за зрителите. Освен новия час на излъчване, от тази седмица декорът на предаването ще бъде освежен с красиви дизайнерски мебели от Aleti Furniture. По нов начин ще представя клюките и светският експерт Станислав Дочев. Тази седмица той ще хвърли повече светлина върху въпроса защо дует „Каризма” се разпадна.

В рубриката “Fashion police” Любомир Милчев – Dandy ще арестува поредната порция кичозно облечени представители на хайлайфа. Кавалерът на добрия вкус не се притесни от това, че миналата седмица Кубрат Пулев и Митьо Крика го закопчаха със собствените му белезници. Затова зрителите на „Градски легенди” ще видят втора част от подвизите му в клуб „Версай”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !