Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Петко Димитров: С Янчето се разбираме перфектно

отпечатай новината

08.05.2015 15:07 | Видян 2558 пъти

Петко Димитров: С Янчето се разбираме перфектно

Петко Димитров доста време пазеше мълчание за живота си с Яна Димитрова, но най-сетне проговори, пишат от novinite.bg.

След неочакваната връзка, бързата сватба и раждането на малкия Доменик, Петко Димитров от доста време пазеше пълно мълчание и не повдигаше въпроса за брака си и живота с Яна Акимова, по настоящем вече Яна Димитрова.

Днес той най-сетне се реши и повдигна завесата относно отношенията в семейството си, а думите му изненадаха всички. Причината за това е, че от близо месец насам из светските среди на столицата се шушука за влошените отношения между Петко Димитров и Яна Димитрова, породени от неистовата ревност на танцьорката от Яна Маринова и Елен Колева.

Истината обаче е, че дори и леко ревнива и капризна понякога, Яна Акимова остава единствената жена за Петко Димитров, поне към момента. Нещо повече – той призна, че съпругата му редовно посещава тренировките му в „И аз го мога“ и е в повече от чудесни отношения с партньорите му в шоуто.

„Знам, че това, което ще кажа, ще изненада и учуди много хора, дори и близките ми познати, но с Янчето се разбираме перфектно. За наше щастие и нещастие на зложелателите, семейството ни е по-сплотено от всякога, а аз вече упорито си мисля за второ дете от съпругата ми. Вече имам две момчета, затова ми се иска да стана татко на момиче и то възможно най-скоро“, шашна с думите си Петко Димитров, когото дори някои от старите му приятели считали за поредния разведен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !