Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ненчо Балабанов: Нямам агресивни фенки

отпечатай новината

11.05.2015 10:40 | Видян 1898 пъти

Ненчо Балабанов: Нямам агресивни фенки

Най-обичаният Премиер на България – Ненчо Балабанов даде интервю за дигиталното списание Starlette. Пред изданието артистът разказа повече за формата „Като две капки вода“, емоциите на сцената, славата и предстоящите проекти, които са наистина много и интересни. Актьорът усилено се подготвя за всеки образ, който му се пада от бутона на късмета в „Капките“, както и за финала, когато не само ще бъде избран победителя във формата, но и заедно с Криско ще представят новото видео на рапъра. Ненчо Балабанов участва и в два мюзикъла – „Грозното пате“ на сцената на „Модерен театър”, и „Рибарят и неговата душа“ на 19 май в първа зала на НДК. Талантливият актьор подготвя и солово парче от Мага, за което предстои да разберем подробности. Ненчо позира пред обектива на модния фотограф Теди Грозданов в елитното Double 4 Studio. За перфектния стайлинг се погрижиха стилистите Juan Carlos и Елина Фиркова с дрехите на Takeshy Kurosawa и Absolut Joy от магазин Giotto, а коафьор и фризьор е Моника Братоева.


Как се чувстваш на сцената на "Като две капки вода“?

Ненчо Балабанов: Чувствам се страхотно и за мен това е една невероятна възможност, която дълги години съм очаквал да ми се случи. Не съм очаквал, че ще бъда поканен точно в този сезон, но пък ме поканиха и аз съм супер щастлив. Всъщност не съм имал възможност да гледам другите два сезона, но познавам формата, гледал съм клипчета в интернет. Разбрах, че това е една от най-добрите възможности за това, което аз правя и нещата, които обичам да правя. Това е много добра комбинация между нещата, които обичам да представям на сцената. Забавлявам се от сърце, надявам се, че е видно.

До този момент кой образ беше най-труден за пресъздаване?

Ненчо Балабанов: Деян Неделчев, защото когато играеш жена е ясно какво трябва да направиш, като играеш мъж също е ясно, но като играеш нещо между двете е много сложно, защото едновременно трябва да има и мъжки, и женски черти. Същевременно като е записвал парчето предполагам, че Деян не е предполагал изобщо, че то трябва да се пее наживо, адски сгъстено е като текст, много движение има в сценичната постановка и почти не ми стигаше въздуха. Аз се шегувах с Етиен, че ми трябва една допълнителна кислородна бутилка, за да мога да се справя добре. Водя много интензивен начин на живот и въздуха успя да ми стигне, но беше много трудно.

Приемаш ли „Като две капки вода“ за състезание?

Ненчо Балабанов: Не, в никакъв случай. Усещам го като спектакъл, в който осем човека са в главни роли и правят шоу. Приятно ми е като взема първо място, заради високата оценка на публиката, но не го мисля и не се отчайвам ако не съм първи. Радвам се, че и за останалите е така, приятели сме, голям купон е. Това е възможност, която събира все талантливи хора, които правят спектакъл заедно.

И всичко е нагласено…

Ненчо Балабанов: Това всички го знаят… (смее се)

Как славата промени личния ти живот, разпознават ли те хората и това притеснява ли те?

Ненчо Балабанов: На всеки славата променя личния живот, но при мен макар и изведнъж в мащаба си за 4-5 месеца, не е нещо ново, което ми се случва. Аз съм я имал в поприщата, в които съм работил и съм се развивал през годините. Мащабът разбира се е бил много по-различен. Променя личния живот, но това е съдбата на артиста. Неговата работа е да бъде обграден от хора, да бъде харесван. По-трудно е да се разхождаш незабелязан по улиците, да седнеш на заведение без да те разпознаят, аз обаче съм си давал сметка за тези неща, когато съм избрал да бъда актьор. Миналата година снимах филм с Антонио Бандерас, него няма човек който да не го знае, но и това не го притеснява. Нямам агресивни фенки, които да се разхвърлят по бельо по улиците, поне засега не ми се е случвало.



Има ли образ, който би искал да изиграеш?

Ненчо Балабанов: Боно от U2, много му се кефя. Майкъл Хътчинс, Стиви Уондър, Стинг и още много имена, на които бих се радвал ако ми се паднат от бутона на късмета и да се превъплътя в тях. Жени май ми стигат толкова. За първи път в „Капките“ влязох в женски образ. Останах доволен от резултата след като си изгледах изпълненията и се смях много.

Кой е най-щастливият ти момент, свързан със сцената?

Ненчо Балабанов: За мен е важна добре свършената работа, никога не съм излизал на сцена ако не съм готов. Супер щастлив съм, когато съм се справил добре, свършил съм работата си качествено и хората са реагирали така, както аз съм предполагал, че ще реагират на тези моменти, които съм си намислил. Да се чувстваш удовлетворен от това, което си направил и едновременно да си се изкефил, и това да се е предало на хората… Е, това е най-сладкия момент!

Ти си сред участниците в годишната класация „Ерген на годината“ и си сочен като един от най-големите фаворити. Какво мислиш за това?

Ненчо Балабанов: Oh My God! Интересно е! Шашна ме с тази информация. (смее се)
Харесвам се в своята кожа, обичам се в нормалния смисъл на думата, доволен съм от начина, по който изглеждам. Не се възприемам като супер желан или Ерген на годината, но съм полъскан и се радвам, че има такава класация и аз съм в нея.

С коя личност би искал да се запознаеш?

Ненчо Балабанов: Боно от U2, Майкъл Хътчинс, Стиви Уондър, Стинг , Робърт Дениро, Ал Пачино, Стивън Стилбърг … има доста имена, с които бих искал да се запозная. Ако трябва да си направя списък той ще е много дълъг и все от творци, които ме вълнуват и са ме докоснали с това, което правят.

Това че толкова хора изведнъж те откриват и са полудели по теб, как те кара да се чувстваш?

Ненчо Балабанов: Повече от 10 години работя в тази посока. Ако кажа, че не съм очаквал ще излъжа, ако кажа, че съм очаквал за няколко месеца да се развия така също ще излъжа, така че много ме прави щастлив факта, че благодарение на образа на Бойко Борисов се отприщи народна любов и забавление у хората, които ми се радваха много и това се оказа силен трамплин за мен. Факт е, че съм щастлив от това, което правя.

Какво би направил на мястото на Бойко Борисов? Познавате ли се?

Ненчо Балабанов: Мислил съм много, не се познаваме. До колкото знам той има страхотно чувство за хумор и предполагам, че се радва и забавлява с моите превъплъщения.

Какво предстои в следващите месеци?

Ненчо Балабанов: Предстоят ми два мюзикъла. На 19 май от 19.00 часа в зала 1 на НДК ще бъде показана първата българска поп-опера „Рибарят и неговата душа”. Поп-операта е проект на продуцентска къща „Шака Зулу Студио” и е написана по едноименната приказка на Оскар Уайлд. „Рибарят и неговата душа" обединява работата на симфоничен оркестър и поп-рок бенд, балет в неговите най-разнообразни форми, хор и солисти. В поп-операта участват над 100 артисти от различни сфери на изкуството, любими имена на българската публика. Аз се преобразявам в ролята на Рибаря, Веси Бонева e Русалката, певицата Амалия Ненова - Душата, Мариана Попова - Магьосницата, оперният изпълнител Стефан Владимиров влиза в образа на Отеца, а актьорът Димо Алексиев е Разказвачът.
На 9ти и 10ти май ще представим „Грозното пате“. На сцената на „Модерен театър” ще има много весели и по-малко тъжни моменти, остроумни приказки и шеметни танци в 80 незабравими минути.
На финала на „Като две капки вода“ Криско ще представи ново видео, в което аз имам специално участие. Подготвям солова песен с Мага, както и дуетна песен с Йоанна Драгнева.

Какво ще пожелаеш на всички читатели ?

Ненчо Балабанов: Нещо много важно, което използвах в един филм, който озвучавах с моя син: „Искаш ли го - пожелай го! Пожелаеш ли го - ще го имаш!“.
Българската действителност има много добри страни, не увесвайте нос, работете и се усмихвайте!


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !