Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Азис: Млъзял съм гърда на коза

отпечатай новината

12.05.2015 10:03 | Видян 1537 пъти

Азис: Млъзял съм гърда на коза

Азис, който се превъплати в ролята на рок-легендата Звезди от „Ахат” в шоуто „Като две капки война”, изпадна в изненадващи откровения. Той бе почти неузнаваем, изпълнявайки песента „Черна овца”. Истинското шоу обаче се разрази, когато след песента водещите започнаха да го разпитват виждал ли е овце и всякакъв друг добитък, пише Блиц.Азис почти се засегна на костинбродска чест и хвърли бомбата: „Млазел съм даже гърдите на кози”, с което хвърли истински потрес Рачков и Зуека.

„За първи път чувам, че козите имали гърди, какво е това млазене”, попита Зуека, след което продължи с животинското интервю: „А пасъл ли си овце?”

„Пасъл съм и не само”, загадъчно отговори Азис и се отдаде на детски спомени: „Баба имаше три козички и все на мен се падаше честта.” В края на „интервюто” обаче Азис хвърли истинска бомба и призна, че има намерение да запише хард-рок парче:

„Толкова ми хареса да пея рок, че реших да запиша рок парче, дори съм в подготовка на следващия музикален проект, който ще бъде метъл. Събрах колеги, шест, седем момчета и бачкаме яко в едно в едно мазе”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !