Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen....

Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Астор разполови Дарина в "България търси талант"

отпечатай новината

12.05.2015 13:12 | Видян 1369 пъти

Астор разполови Дарина в

В понеделник вечерта bTV излъчи четвъртото резултатно шоу в „България търси талант”, в което станаха ясни поредните двама финалисти, които ще се борят в последния етап на предаването за титлата „талант на България” и наградата от 60 000лв. Това са безспорният фаворит на зрителите и примерът за хиляди хора -  Пламен Иванов и новата Лили Иванова в лицето на Ивелина Андреева. Момичето продължи напред след като журито за пореден път не успя да стигне до консенсус и се наложи отново публиката да бъде арбитър в спора й за продължаване в предаването с пазарджишкия танцов състав „Чудесия”.


Момчетата от  група „ПоTRez” и тяхната боза не успяха да повторят успеха на родния айран, но пък по неясен начин успяха да настроят Илиана срещу своето творчество. Журналистката, която в неделя се изказа ласкаво за песента им „Боза”, в понеделник вече бе на противоположното мнение. Напред не успя да продължи и ядящият светлина Иван Петров – Венсан, за когото най-много съжали неразрязаната на две до този момент Дарина. Вместо да изпълни желанието на Иво и да „отсрами” маговете в шоуто, гост – звездата Астор също не разряза Дарина на две, а точно обратното – направи нейна двойничка.  


Междувременно А.Кадиев не пропусна една удобна възможност, несъзнателно провокирана от Иво Сиромахов, и обясни на зрителите какви шеги си правят с него сценаристите и хората от екипа на предаването. „Аз изглеждам нелеп, миризлив, глупав, отчаян…Всичко това ми го набутват сценаристите в уста. И това не е за пари”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !