Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Капките с грандиеозен концерт, месец след финала

отпечатай новината

12.05.2015 14:16 | Видян 1718 пъти

Капките с грандиеозен концерт, месец след финала

Точно месец след финала, на 23 и 24 юни, единственото предаване за преобразявания – Като две капки вода ще направи два грандиозни концерта в Зала 1 на НДК. Поради огромния интерес на хилядите фенове и ограничените места по време на сезона, концертите ще бъдат проведени във внушителната зала, която ще представи изпълненията на най-любимите участници от трите сезона на „Като две капки вода“.

„Екипът, който ще участва в създаването на концертите, е същият – от гримьорите до техническите специалисти. Разликата е, че на тези концерти ще бъдат представени не само стари, но и невиждани до момента превъплъщения“, коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.   
 
Миналата вечер участниците на шоуто за пореден път доказаха, че умеят да изненадват и да достигат нови висини в своите артистични представяния. „Черната овца“ на АХАТ превърне АЗИС в победител за вечерта. „Подготвям първото си хард рок парче. С момчетата се събираме и репетираме в едно мазе“, сподели ентусиазираният поп фолк изпълнител. „Нещата в това шоу започват да потръгват!“, беше коментарът на Фънки, който не само си отдъхна, но и искрено похвали Васко за метъл представянето. Сред фаворитите на вечерта беше Криско, който влезе успешно в ролята на Рей Чарлс, завършвайки с оригинален R&B пърформънс – емблематичният соул изпълнител не само затанцува на сцената, но и прозвуча в нов, модерен вариант.

С рок изпълнение се открои и Фицата, който вложи цялата си енергия във вечното парче на Whitesnake – Here I go Again. Жана Бергендорф опита ново амплоа с образа на руската легенда Филип Киркоров, а също така представи премиерно в шоуто новия си сингъл „Невъзможни сме сами“ и видеото към него.

Ненчо Балабанов зарази с романтика публиката с чувствения образ на Принс, а Нона получи адмирациите на журито с реалистично пресъздадените глас и визия на Лея Иванова. „Лея е моя леля и съм имала възможност да отрасна в тази среда. Успя да догодиш дори и тембъра й!“, не сдържа възхищението си Хилда Казасян. Маца разплака Нети с атмосферата и френското настроение, които певицата Zaz носи.
 
Билетите за концертите на „Като две капки вода“ вече са в продажба в билетните каси на НДК и мрежата на TicketPortal на цени от 20лв. до 50лв.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !