Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Мерцедес с нова мощна иновация в...

Mercedes стана първият автомобилен производител в САЩ,...

Ким Кардашиян представи модна колекция в Бразилия

отпечатай новината

13.05.2015 10:22 | Видян 1501 пъти

Ким Кардашиян представи модна колекция в Бразилия

Американската телевизионна риалити звезда Ким Кардашиян показа в Сао Паоло модна колекция дрехи за бразилския пазар, с която нейните фенове там могат да имитират стила й.

"Исках да направя нещо такова с дрехите, които нося", каза тя по повод колекцията "Ким Кардашиян Уест за C&A". C&A е лидер на модния пазар в Бразилия.

"Исках да покажа бразилската жена и нейните извивки на тялото. Тъй като съм дребна, но имам голям ханш, дрехите ми винаги трябва да бъдат преправяни:, казва тя и обяснява, че това е причината да залага на еластични дрехи, които прилепват на всякаква фигура.

В колекцията за Бразилия са показани много прилепнали по тялото поли до колената, рокли, сандали и бюстиета, показващи корема, които са характерна тенденция за колекцията. Ким Кардашиян е женена за рапъра Кание Уест, с когото имат дъщеря.

Според списание "Тайм" Ким Кардашян е сред 100-те най-влиятелни личности на света. В магазините от веригата C&A в Бразилия, където живеят повече от 200 млн. души, са представени двайсетина модела на цени между 9 и 65 долара.
Вижте видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !