Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Краси Радков се бъзика със Слави

отпечатай новината

01.11.2008 09:00 | Видян 19748 пъти | Гласували 6

Краси Радков се бъзика със Слави

Не е тайна, а и за по-запознатите е ясно, че тема на сценаристите в Шоуто на Слави почти винаги е вътрешният хумор. Той обаче доста често е вследствие не само на забавните моменти зад кадър, а на нещо друго, което обикновеният зрител няма как да знае. Неведнъж сме чували за сприхавия характер на водещия, в следствие на който потърпевши са приближените му. Те обаче имат свой начин да отмъщават на Трифонов – скечовете.

Работният ден на един сценарист започва към 11 – 12 часа на обяд. Малко по-късно идва и шоуменът. Когато не е в лошо настроение, Слави сяда на някой от компютрите и чете новини, гледа забавни сайтове или се радва на един от любимите си спортове – снукър. Това се оказва доста пагубно за заниманията на творците, защото шефът има нужда от внимание... Скучно му е! Момчетата се разбират помежду си кой е по-свободен и той отива да прави компания на господин Трифонов.

Другият сценарий е малко по-лош. Ако водещият е в кофти настроение той си търси с кой да се скара. Не е рядкост виковете му да се чуят и по коридора. Всяко възражение е безсмислено, защото водещият или води монолог, или се провиква: „Няма да се ебаваш с мен! Аз съм шибаният Слави Трифонов и искам само супер готино отношение!“ Сигурно ви звучи познато. Това е реплика на един от персонажите, играни от Краси Радков, носещ името Братан Братанов – Принципа.
 
Учудващо е чувството за самоирония на тв звездата. Той дори я одобрява. Смее се на собствените си недостатъци не по-малко от останалите. От години насам има изненади за водещия, които го карат да импровизира – така предаването става по-свежо. Има и моменти, на които Ку-ку Бенд и останалите в студиото се смеят доста повече от зрителите. Тогава смешката си е писана специално за тях и много често засяга именно Слави.

Трифонов дори сам одобрява подобна самоирония. Преди време се говореше, че известният шоумен имал несполучлива, та дори комична, свалка в лъскав фитнес. Скоро след това, като финален виц, подобна история бе разказана от самия водещ.

Освен със шефа си, понякога екипа на Слави се шегува и с различни образи, които са известни само на тях и на близките им. Пример за това е интернет героя Бачо Кико, който дълго време беше неизвестна величина за мнозина, а за тези, които не могат да „сърфират“, ще си остане такава.

Въпреки властолюбието си, учиндолският ерген всъщност е коректен шеф за подчинените си. Когато става дума за пари, отпуск или други служебни неща, той не го прави навъпрос. Голяма част от екипа му не е променян от повече от десет години. Отделят се тези, които искат да излязат от сянката му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !