Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Цветелина и Бойко вдигат сватба

отпечатай новината

01.11.2008 09:00 | Видян 19077 пъти | Гласували 1

Цветелина и Бойко вдигат сватба

Банкерката Цветелина Бориславова и нейният спътник в живота Бойко Борисов вдигат сватба!

Не си мислете, че софийският кмет и шефката на надзорния съвет на СИБанк най-после ще скрепят дългогодишната си връзка с брак. До СЛАВА стигна откъслечна информация, според която под венчило щяла да минава една от щерките на Цветелина. Младата дама имала връзка със заможен човек от Балкан стар – фирмата, която внася Мерцедес в България. Както се казва: „Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака!” Кой е въпросният господин, остава загадка. Явно личният живот на банкерската наследничка се пази в строга тайна, тъй като и най-добре осведомените светски хроникьори не са информирани за подробности около интимните й връзки. Когато се обадихме на самата Цветелина Бориславова, тя категорично отрече всякакви слухове, свързани с децата (бойковата и цветелинината дъщери).

Очевидци твърдят, че бъдещото семейство свива гнездо в софийския квартал Лозенец. В сграда, намираща се в района на Кемпински хотел Зографски, женихът притежавал 4 големи апартамента, в единия от които кипял усилен луксозен ремонт. Явно това жилище е предопределено за зестра, само че от страната на младоженеца. Но и чеизът на булката не е никак малък, имайки предвид факта, че тъщата Цветелина е милионерка.

Ето и някои подробности около ремонтните дейности. Според запознати новодомците не заложили на латекса, а избрали да „облекат” стените с тапети, за които се бръкнали 1200 лева за квадратен метър. Банята пък била с размерите на гарсониера, или казано в цифри – цели 32 кв. метра. Представете си тогава колко е голямо брачното ложе? Вероятно с кралски размери!
Дата на сватбата все още не била определена, но клюката гласи, че щяла да се състои много скоро – веднага след нанасянето на финалните щрихи по фамилния дом.

Дали кметът, който се явява и неофициален сват, ще венчае младите? Ако мълвата за въпросната сватба се окаже вярна, медиите вероятно ще бъдат поканени да отразят събитието, и то лично от Бойко Борисов!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !