Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Приморски лебед: Фото на деня

Приморски лебед: Фото на деня Снимка: Здравко Василев

Куини смени Благо с тотото

отпечатай новината

14.05.2015 13:28 | Видян 5563 пъти

Куини смени Благо с тотото

Куини Алис Николова смени футболиста Благой Георгиев с Българския спортен тотализатор. Красивата ученичка не загуби нито миг, за да плаче за прочутия коцкар, а се хвърли в престижния професионален ангажимент. Манекенката на "Визаж" изгря на екрана в неделя като едно от момичетата на тотото. Тя си партнираше с чаровната Лора и с водещия Део.

Продуцентите на предаването по БНТ от "Дрийм Тийм" са харесали Николова заради натуралното излъчване. Лично Евтим Милошев препоръчал красавицата за кастинга. Тя преминала успешно през всички изпитания и показала, че заслужава мястото не само с хубост, но и с поведение пред камерите. Куини Алис ще снима два пъти седмично, а освен това се очаква да участва и в други промоционални клипове на Българския спортен тотализатор.

Новите ангажименти няма да попречат на училището, защото този месец тя приключва със своето средно образование. Още отсега Николова се е насочила да гони висше. Вероятно ще търси житейска реализация с архитектура, защото това е профилът на нейното училище.

Единствените неща, които помрачили предстоящия абитуриентски бал и новото работно предизвикателство, били неверните публикации в интернет и по списания във връзка с нейния доскорошен приятел Благой Георгиев. Според слуховете Куини била в депресия и не можела да преодолее раздялата. Най-жлъчните сайтове дори написаха, че красавицата заплашвала новата изгора на футболиста Есмер Омерова във Фейсбук.
"Куини няма Фейсбук от половин година - разказа близък човек на Николова. - Изобщо не е вярно, че е разстроена. Напротив, в добро настроение е."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !