Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Щерката на Фатик излови Ан Хатауей

отпечатай новината

16.05.2015 13:29 | Видян 3129 пъти

Щерката на Фатик излови Ан Хатауей

Дъщерята на покойния Филип Найденов-Фатик стана папарак. Александра Тюркмен излови една от най-известните актриси от Холивуд - Ан Хатауей, по улиците на Ню Йорк, видя "България Днес". Известната наследничка побърза да се похвали в социалната мрежа с добрата си находка, на която попаднала в града, в който живее. На фотоса се вижда, че героинята от "Дневниците на принцесата" и "Дяволът носи Прада" е с небрежно вързана на кок коса, кафяво палто, тъмни дънки и черни каубойски ботуши. Въпреки непретенциозната си визия актрисата е разпозната от минувачите и всички погледи са вперени в нея. На един от почитателите Хатауей вдига палец в знак на одобрение. "Палец нагоре от Ан Хатауей", озаглавила снимката си щерката на Фатик.

Тя се завърна в Голямата ябълка преди седмица, след като бе за кратко в родината.
Още при пристигането й в София майка й Адриана Тюркмен я посрещна с луксозна лимузина. Вдовицата на Фатик не пожалила средства, за да поглези голямата си дъщеря. От София Александра пусна снимка на жълтите павета с парламента и паметника на Цар Освободител.
По време на престоя й в столицата стара тръпка разчувства щерката на сочения за крал на амфетамините Фатик. Тя пусна многозначителния статус в профила си "Ръждата любов хвана". Според нейни близки бивше гадже отново е завъртяло главата й, след като се засекли случайно из софийските клубове. Докато учеше в НАТФИЗ, Алекс забърса актьора Явор Бахаров, а после го смени с наследник на богато семейство.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !