Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Брунело Кучинели посети София

отпечатай новината

21.05.2015 15:33 | Видян 862 пъти

Брунело Кучинели посети София

Брунело Кучинели присъства лично на официалното откриване на своя първи монобранд бутик в столицата, заедно с още над сто от клиентите и партньорите на марката и ценители на изисканата мъжка и дамска мода като Греди Асса, Левон Хампарцумян и Андреа Казини от управителния съвет на УниКредит Булбанк, Виолина Маринова и Диана Митева от управителния съвет на Банка ДСК, Галя Прокопиева и Велислава Попова от Икономедиа, Милена Попова (EVA), Милена Алексиева (Harper’s Bazaar България), Андро Андреони, Весела Илиева от Unique Estates, Катя Паскова, д-р Радина Денкова и много други.

„Щастлив да бъдa за пръв път във вашата красива страна с древна история. Искам да изразя своята изключителна благодарност към моя партньор г-жа Алипиева, с която работим успешно вече две години и половина. Произхождам от малко работническо семейство, което ме е научило винаги да се отнасям с достойнство към всяко човешко същество и да не забравям откъде съм тръгнал.

Именно заради това живея в малкото селце Соломео и се опитвам да го реставрирам, за да остане като наследство за поколенията.

Днес си поговорих малко с младите хора тук и на повечето им липсва кураж. Бъдете по-смели! Живеем в златен век и преживяваме огромен ренесанс в духовен, морален и социален аспект. Може да постигнете много! Дано съм успял да ви предам поне малко от вярата в човечеството и ценностите на човека и марката Brunello Cucinelli.” – сподели италианският дизайнер на събитието в София.

Харизматичният италианец и неговият осемчленен екип останаха очаровани от стилното градинско парти с автентична рустикална атмосфера с много живи цветя, подчертана от страхотните български вина на Винарско имение Драгомир и тематичния кетъринг на Рене Кетеринг. Музиката бе поверена на Рейчъл Роу и Страхил Велчев (KiNK), които спечелиха гостите с половинчасов сет с най-известните песни на българската певица и няколко неочаквани кавър версии на популярни парчета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

КРАЛСКО ПОСРЕЩАНЕ

Няма коментари към тази новина !