Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Яна: Бившият ми мъж ме залива с помия!

отпечатай новината

01.06.2015 13:27 | Видян 3437 пъти

Яна: Бившият ми мъж ме залива с помия!

Разприте между хитовата адреналинка от "Господари на ефира" Яна Христова и бившия й спътник в живота Ивайло Леков продължават с пълна сила, пише България днес.

Години наред някогашните благоверни се плюят публично, но сега, изглежда, словесните атаки завземат небивали висоти.
"Ивайло е комплексар! Тормози ме психически и физически. Не може да преживее, че го оставих и сама си изкарвам парите. Изкара ме наркоманка пред обществото. Подозирам, че той пусна и мои голи снимки и клипчета в интернет, за да ми отмъщава. Въпреки това аз не съм спряла сина ни да се вижда с баща си, макар родителските права да са присъдени на мен. В замяна получавам лъжи и помия по свой адрес", изригна танцьорката.

Междувременно Ивайло Леков не спира да говори пред медиите, че Яна е лоша майка. По думите му тя често взимала наркотици, не се грижела за детето и го мъкнела със себе си по кафенета и барове, където тя си урежда срещи с всевъзможни мъже. Леков също така бившата си жена, че детето им не посещава детска градина и няма изграден режим за хранене и спане.

Блондинката на свой ред категорично отрича тези твърдения. Тя дори заяви, че преди няколко дни Ивайло я причакал, за да я бие. Завела е дело срещу него за тормоз, което ще бъде разгледано от съда идния месец.


Тя прави оргии с други

Яна Христова неведнъж е намеквала, че порноклипчетата с нейно участие, които изтекоха в мрежата, са пуснати именно от бившия й мъж Ивайло за отмъщение.

Неговата гледна точка по въпроса обаче е съвсем различна. Леков смята, че Яна е винаги жадна за слава и скандали и най-вероятно тя сама качва срамните клипове в интернет.

"За Яна няма нещо като черен пиар. Важно е да се говори за нея. Не й беше достатъчно, че я дават като танцьорка едно време по "Господари на ефира". Трябваше да стане скандално известна и с други неща. Никога не съм пускал нейни видеа в нета, това го сториха другите мъже, с които си спретваше оргии", убеден е Ивайло.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !