12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Българка заби Гарет Бейл!

отпечатай новината

04.06.2015 12:46 | Видян 1288 пъти

Българка заби Гарет Бейл!

Засукана българска красавица заби най-скъпия футболист в света Гарет Бейл. Заварката станала в тузарския испански курорт Марбея. Според „Топспорт" пищната нашенка, добрала се до звездата на „Реал" (Мадрид), който се води щастливо женен с дете, е дъщеря на български бизнесмен и се казва Мирослава.

След безумно слаб сезон с екипа на „Реал" Гарет Бейл решил да отпусне края и да се отдаде на развлечения в Марбея. Шокиращо той не взел със себе си жена си Ема Рийс Джоунс и малката им дъщеря Алба Вайлет, а предпочел компанията на засукани мадами. Тогава на хоризонта се появила българката Мирослава - дъщеря на богат бизнесмен, която се забавлявала със свои приятелки.

Нашенската хубавица успяла набързо да свали уелсеца, а когато й подшушнали, че си има работа с най-скъпия футболист в света, приложила всичките прийоми в свалките, които й били известни. Продаденият за 100 милиона евро от „Тотнъм" в „Реал" (Мадрид) уелсец бързо паднал в капана и се предал на напъните на напористата девойка. „Стана заварката", хвалела се Мирослава на приятелките си, които я гледали завистливо.

Бейл се увлякъл по мацката и почнал да я обгрижва, наливайки й скъпи питиета и поднасяйки й всякакъв род ядки. За да не бие съвсем на очи, си говорел и с другото момиче, което било около тях, но погледът му бил все към Мирослава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !