Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дейвид Линч няма дете само от Изабела Роселини

отпечатай новината

04.06.2015 14:01 | Видян 5179 пъти

Дейвид Линч няма дете само от Изабела Роселини

10 филма, 3 сериала, 22 изложби, 7 диска, 2 сингъла, 4 номинации за „Оскар”, 2 статуетки „Сезар”, 1 „Златна палма” и 1 награда за режисура в Кан, 1 „Златен лъв” от Венеция, 1 книга, 1 колекция мебели, 1 постановка на концерт на „Дюран Дюран”, 1 музикален и 1 рекламен клип. Това е описание на Дейвид Линч в числа. Култовият режисьор е създателят на „Туин Пийкс” и на купища световни звезди, изгрели впродукциите му.  

9 нови серии на „Туин Пийкс” ще излязат на телевизионните екрани по цялата планета в самото начало на 2016 година. Това съобщение на Дейвид Линч по „туитър” върна милиони хора по света 25 години назад, когато бяха луди по неговия класически сериал. Те обаче останаха стреснати, трогнати и РАЗочаровани, когато в друг туит – от 5 април тази година, режисьорът сподели с феновете, че за парите, които продуцентите от „Шоутайм” му отделят, ще гледа снимките, но няма да прави постановката. Явно рекетът му подейства, защото само преди 2 седмици отново лично Линч оповести в Туитър, че всичко е наред. А „Шоутайм” съобщи, че „всеки един епизод” от третия сезон на „Туин Пийкс”, който излиза четвърт век след втория, ще бъде режисиран от добрия стар Дейвид.

Син на американската средна следвоенна класа, той израства в „хубави къщи със зелени алеи покрай пътя, водещ до тях”, както сам разказва. Всичко му върви добре, докато с най-добрия му приятел в колежа – бъдещ рокмузикант и съпруг на кинозвездата Фей Дънауей, решават да заминат за 3 години в Европа. Искат да стават художници и помеат към Залцбург, където искат да се запишат в школата на самия гений на експресионизма Кокошка. Само че става разминаване.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !