Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Алфредо Торес тропна ръченица с Устата в Ла Кубанита в Св. Влас

отпечатай новината

08.06.2015 14:04 | Видян 2219 пъти

Алфредо Торес тропна ръченица с Устата в Ла Кубанита в Св. Влас

Кубинската звезда Алфредо Торес и хип-хоп любимецът Устата тропнаха ръченица за откриването на сезона в Меката на латиното - „Ла Кубанита” в Свети Влас. Популярни личности от шоу бизнеса, арт и бизнес средите, приятели и редовни клиенти, сред които Алфредо Торес, Цецо Елвиса, Мис Плеймейт Ивелина Прунова, ММА-шампиона Светлозар Савов, журналистката и ПР Патриция Кирилова се насладиха на атрактивната кубинска програма и карибска кухня.

Истнски музикално-сценичен дуел си обявиха Алфредо и Устата в разгара на вечерта, когато кубинецът показа своите умения в латино танците. В отговор на това Устата го предизвика с танц на песента „Пустото лудо и младо” в съвременен аранжимент. Алфредо Торес за пореден път показа фантастичния си талант, не само в латино танците, но и в традиционната българска ръченица. Импровизацията на двамата предизвика вълна от аплодисменти и възхищение сред присъстващите. Градусът на настроението се вдигна значително и с химна „Ла Кубанита”, създадена от хип-хоп звездата специално за заведенията от този бранд.

Две кубински групи “Habanos” и “Ahi Nama” нагорещиха още повече атмосферата във Влас с вокално и денс шоу.Атрактивните момичета от балет „New eX”, които ще гостуват цяло лято в “Ла Кубанита Ен Ел Мар”, също вдигнаха адреналина на гостите. Освен атрактивната програма, празничното настроение бе гарнирано с отбрани ястия и напитки със средиземноморски привкус и приказни пироефекти, които огряха небето над залива.
Можете да видите снимки в нашата Галерия!

Снимки “Ла Кубанита Ен Ел Мар”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !