Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Божинов и Казийски забиват мадами

отпечатай новината

10.06.2015 16:47 | Видян 1062 пъти

Божинов и Казийски забиват мадами

Футболистът Валери Божинов и волейболистът Матей Казийски му отпуснаха края! Двамата популярни спортисти, които по различни причини не са част от националните отбори на спортовете си, избухнаха в понеделник вечерта в Club 33 в Студентски град.

Валери предизвика най-силен интерес сред дамите в двуетажния попфолк комплекс и до сутринта не отказа на нито една своя фенка. Той се прегръщаше с тях, позираше за снимки, но нито една девойка не успя да стигне до нещо повече с нападателя, който в момента е без клубен отбор.

През последните дни се появи информация, че Божинов вече е забравил съпругата си Николета Лозанова, с която са в процес на развод, и има нова изгора, пише България Днес. Според разпространените информации миналия уикенд са били заедно в Рим, а за завоеванието си Божинов се похвалил при откриването на нов клуб в Слънчев бряг. Девойката не е била с него на среднощния купон. Според слуха тя е българка, която учи в Италия, и е на видима възраст по-млада от предшественицата си Лозанова.

Снимка: CLub 33

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !