Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Емануела и Митко Динев пак скарани?

отпечатай новината

14.06.2015 13:54 | Видян 3005 пъти

Емануела и Митко Динев пак скарани?

Фолкпевицата Емануела отново изля емоциите си в социалната мрежа Фейсбук. За незапознатите ще кажем, че тя обикновено пуска подобни излияния, ако се е скарала с бащата на второто и дете- Димитър Динев. „Различният ще бъде този, който не ме е разочаровал. В противен случай – всички сте еднакви – минали, заминали, забравени“, написа хем заплашително, хем и загадъчно певицата във Фейсбук.

Нека да припомним ,че до момента изпълнителката на "Питам те последно" не е имала особен късмет с мъжете. Първото й разочарование идва от бащата на първородния й син – от страх той я зарязва буквално пред олтара.

Тежка беше и връзката й с Денис Касъмов, който я заряза след годежа им. Съпругът й Никола пък се оказа мамино синче и в крайна сметка също я разочарова. Дали и Митко Динев ще се окаже като всички останали? Близки до Емануела разказват, че последно време двамата доста се карат. „Те са много експанзивни натури и скандалите са им ежедневие. Въпреки това в последно време напрежението започна да ескалира“, доверява нейна дружка пред blife.bg .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !