Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

София Вергара на върха на щастието

отпечатай новината

15.06.2015 13:27 | Видян 1602 пъти

София Вергара на върха на щастието

За София Вергара и годеника ѝ Джо Манганиело неделя не е просто обикновен ден! За тях той бележи 12 щастливи месеца заедно като щастлива двойка. За отбелязване на събитието, сексапилната звезда от "Модерно семейство" сподели в Instagram прочувствено съобщение за годеника си. И естествено, снимката към текста беше доста секси.

"Честита първа годишнина, любов моя!", написа красавицата онлайн. "Никога не съм била толкова щастлива! На върха на щастието съм", добави тя изпълнена с емоции.

И докато те щастливо празнуват прекрасния си празник целият свят пита за сватба. Отговорът на щастливата двойка не закъсня. "Това ще се случи в скоро време," разкри Вергана пред E!News миналата седмица. "Но сватбата ще се проведе много далеч, на много тайно място, където няма да ни намерите.", шегува се сексапилната щастливка.

Актрисата сподели за своите фенове, които искат да знаят повече и повече, че големият ден ще дойде и всичко е под контрол, благодарение на помощта на страхотен сватбен агент.

"Тя ми има много доверие и много се грижи за мен", сподели 42-годишният Манганиело. "Ние сме свикнали с големите партита и забавни хора, защото имам голямо семейство.", добави той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !