Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Седмица на чудесата и трансформациите в „Черешката на тортата”

отпечатай новината

15.06.2015 14:04 | Видян 1312 пъти

Седмица на чудесата и трансформациите в „Черешката на тортата”

Чудеса, трансформации и откровения изпълват третата седмица на 5-звездния 5 сезон на „Черешката на тортата” по Нова. През следващите дни своите кулинарни умения в телевизионния ефир с щипка магия и изобилие от добро настроение ще покажат риалити звездата от Big Brother Елена Георгиева, добродушният съсед от „Етажна собственост” Евгени Будинов, комикът Диян Мачев-Дидо, радиоводещата Ива Дойчинова и господарят на ефира Румен Угрински.

Кулинарното представяне на нашите 5 звезди през следващите 5 дни ще бъде подправено от 5 провокативни мисии и 5 нестандартни изненади.  Началото на гастрономичния маратон ще постави с танцова стъпка по време на пазар хубавата Елена. Ще последват куп трансформации – някои от звездите ще трябва да влязат във форма, за да извършат десант в чужда градина, други – да напълнеят, а трети – да се превърнат в деца.

Няма да липсват и още чудеса – вегетарианец доброволно ще прояде месо, ще станем свидетели на магии и ще се върнем в епохата на благородническите приеми. Участниците няма да пестят не само продуктите в кухнята, но и личните откровения по време на своите вечери и дори ще се отдадат на тълкуване на сънищата си. Освен изобилието от мистика, ще има и богата реколта от забавни изненади и добро настроение.

Ще успеят ли да звездите да се справят със своите мисии и какви менюта ще приготвят? И кой ще бъде най-добър сред най-добрите домакини? Това ще разберем през следващите 5 дни. Едно обаче е сигурно – всяка делнична вечер ще има допълнителни порции забавление в третата седмица на 5-ия звездния сезон на „Черешката на тортата” - всяка делнична вечер, точно в 20.00 ч. по Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !