Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Лепа Брена нагости Лейди Гага

отпечатай новината

16.06.2015 14:10 | Видян 1823 пъти

Лепа Брена нагости Лейди Гага

Наскоро сръбските медии хванаха Лейди Гага да похапва сръбски специалитети в прочутия ресторант на легендарната певица Лепа Брена, който се намира в Златибор. Емблемата на балканската музика, която подготвя впечатляващ концерт за 24 октомври в София, е собственик на най-прочутото заведение “Ajriš pab” в красивата планинска местност, любима дестинация на местните знаменитости.

Миналата седмица Гага посети западната ни съседка, придружавайки годеника си Тейлър Кини, който бе на снимки в страната. Двойката първоначално бе засечена в един белградски ресторант, където за първи път опита традиционна сръбска кухня, която много им хареса. Последната вечер обаче звездите отседнаха в красивия тузарски курорт Златибор и по препоръка на техни близки приятели вечеряха в заведението на Брена.

Говори се, че на Лейди Гага много й харесали специалитетите там, като най-голямо впечатление и е направило домашното прошуто, което известната певица „поля“ с чаша бира.

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 24 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !