Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Светлана от „Женените“ заби богаташ

отпечатай новината

17.06.2015 09:13 | Видян 3671 пъти

Светлана от „Женените“ заби богаташ

Светлана Кирова от шоуто „Женени от пръв поглед" си има ново гадже. Тъмнокосата красавица е забила богат финансист, научи Всеки ден. Инструкторката по аеробика и тае бо излиза с 5 години по-голям мъж, който e завършил финанси в Англия и от няколко години работи ĸъм престижна американска компания c клон в София.

Заплатата на новия възлюбен на Светлето била около 10 000 лева на месец, a самият той от години живеел в луксозно жилище на пъпа на столицата. „Не искам да бързам, защото връзката ми e от много скоро", са единствените думи на Светлана. Близките й разказват, че тя е влюбена и запленена от новия си приятел, направо лети от щастие, а лицето й сияе, за разлика от времето, когато бе със Стефан Каръбски. „Сравнение дори не може да става. Каръбски беше като дете идиотче. Светлана удари кьоравото с новия си", коментират приятелките на перничанката.

Кирова преживя болезнено краха на брака им и предателството му. Светлана и Каръбски бяха считани за най-успешната двойка от „Женените", a зрителите им стискаха палци да останат заедно завинаги, не се оказа, че чувствата, които започна да изпитва тя, не са споделени от Стефан.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !