Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Параскева Джукелова - русалка на плажа

отпечатай новината

17.06.2015 09:27 | Видян 2047 пъти

Параскева Джукелова - русалка на плажа

Актрисата Параскева Джукелова стяга джапанките в сака и се готви за най-важната си роля след края на театралния сезон – тази на русалка на любимия й къмпинг Градина. „Ще играя на гоненица и криеница, на замъци и принцеси с дъщеря ми Калина, пише Блиц. Ще играя пътешественик, читател, дори плетачка на дантели. Ще бъда още русалка на плажа и самодива в гората. Общото между всички тези роли е, че няма да се случват в София.

Дойде ли лято бягам от тук с 200 километра в час”, обясни актрисата във видео селфи във Фейсбук пише вестник "Монитор"Колежката й от Народния театър Теодора Духовникова пък откри сезона с кемпер в Гърция още преди месец в компанията на тв продуцента Иван Христов и съпругата му Ирина Тенчева. Духовникова и семейството й се влюбиха в чара на Лимнос, бивша военна зона и настоящ рай за сърфистите, след като любимия им Лозенец се превърна в малък Слънчев бряг.

Въпреки това актрисата ще продължи да посещава курорта, защото той е сборен пункт за всичките й приятели. Деян Донков и половинката му Радина Кърджилова пък ще разпускат по трасето между Смокиня и Градина на палатка. Любимецът на Сашо Морфов кара кайт и обожава гмуркането под вода.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !