Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Лелята на Боби Кристина: Състоянието й се подобрява!

отпечатай новината

19.06.2015 12:20 | Видян 2278 пъти

Лелята на Боби Кристина: Състоянието й се подобрява!

Леола Браун, която е сестрата на Боби Браун, бащата на Боби Кристина, публикува съобщение в страницата си на фейсбук, за да разкаже истината за състоянието на племенницата си. Така тя твърди, че Боби Кристина не е в критично състояние, пише Blife.

"Циркулират клевети по отношение здравословното състояние на племенницата ми. Тази информация я чух по радиото сутринта в 6 часа. Моля ви не вярвайте на тези клевети. Боби Кристина вече не е на изкуствено дишане и ние продължаваме да се борим за подобряване на здравето й. Никога няма да се откажем. Баща й е подсигурил най-добрите грижи за нея и ние продължаваме да се молим за нейното възстановяване", твърди Леола Браун.

Разследването около обстоятелствата за инцидента на Боби Кристина продължават. Дъщерята на Уитни Хюстъни и Боби Браун изпадна в кома на 31 януари тази година. Тя бе открита в полупразна вана в безсъзнание. Повече от четири месеца по-късно разследването е без резултати. До този момент разследващите от Росуел, градът, където живее младата жена, няма нито задържани нито заподозрени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !