Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Сладката лимонена рокля на Ева Лонгория

отпечатай новината

19.06.2015 17:55 | Видян 3633 пъти

Сладката лимонена рокля на Ева Лонгория

"Отчаяната съпруга" Ева Лонгория не спира да ни изненадва със сладки визии, като този път тя беше подбрала къса рокля в лимонен нюанс за светско събитие, с което обра погледите на всички около нея.

За своите 40 години, тя изглежда перфектно, в добра форма и е запазила типичното си младежко излъчване и усмивка.  Тъй като събитието беше свързано с промоция на напитка, тя дори се включи в игрите и направи няколко демонстрации по време на партито, издържано в латино стил.

Звездата никога не се е притеснявала да показва пищните си форми и слабо тяло, като този път го прави умело в роклята с деколте в слънчев нюанс. За аксесоари тя беше подбрала нежни и ненатрапчиви златни бижута, в комбинация с обувки в тъмен нюанс на златното.

Ева никога не е прекалявала с грима, като и тук беше заложила на запазената си марка - очи с опушен ефект и естествен гланц за устни. Въпреки че е дребничка и с фигура на миньон, тя не се притеснява да носи рокли под коляното - които й стоят доста добре, особено когато роклята е тип "молив".
Можете да видите снимки в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !