Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Емилия засне дует със Сакис Кукос

отпечатай новината

05.11.2008 17:45 | Видян 16239 пъти | Гласували 3

Емилия засне дует със Сакис Кукос

Емилия неочаквано влезе в къщата на риалити шоуто “Биг брадър 4" и изненада с присъствието си участниците. Певицата зарадва съквартирантите с мини концерт, който се превърна в своеобразен подарък по повод рожденните дни на двама от тях. Тя остана изключително развълнувана от срещата, която ще запомни като един от силно емоционалните моменти в живота си.

Съвсем скоро Емилия ще зарадва почитателите си и с нова песен, която е съвместен проект на певицата с колегата й Сакис Кукос и рапъра Бо. Песента се отличава с типично рап звучене, но паралелно с него се откроява и красива мелодия. Музиката и аранжимента на парчето са дело на композитора Крис Кей, както и на рапъра Бо, с които Сакис Кукос не работи за първи път. Записите на песента са осъществени в звукозаписното студио на Сакис Кукос в Солун, а Сандански приюти изпълнителите за видеореализацията.

Емилия ще заснеме част от нейната партия във видеото и в София, като едно е сигурно, че интересният сюжет и силното присъствие ще очароват зрителите. Наред със записите на нови песни, съвсем скоро Емилия ще предложи на изкушените от поп-фолка и своя нов албум - “Родена съм да те обичам”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !