30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Алисия призна: С Ники съм, добре ни е!

отпечатай новината

24.06.2015 15:00 | Видян 3215 пъти

Алисия призна: С Ники съм, добре ни е!

Алисия най-сетне призна, че с Ники Михайлов са се събрали, видя HotArena. Както писахме по-рано, националният вратар заведе Алисия на Ол Инклузив в Свети Влас. Преди това двамата бяха на почивка в Гърция, като единствено Михайлов публикуваше снимки в мрежата, и то без да се вижда Алисия.

Певицата пък замрази профила си във Фейсбук вече от две седмици – откакто са по почивки с Ники. Така двамата прикриваха отношенията си, докато днес Алисия най-накрая не открехна завесата.

Тя публикува фото от същия хотел, където се беше тагнал Ники. „Релакс“, написа Алисия под снимка, на която държи чаша кафе и е обтегнала краката си.

„Ах, тези крака“, веднага коментира пък сестрата на Ники Михайлов – Елинор. „Чакам те, Елинор“, отговори й бързо Алисия, с което не остави и капка съмнение - „С Ники съм, даже и сестра му ще ни дойде на гости“.

 Явно певицата все пак е превъзмогнала комплекса си, че ще стане за смях на всички заради поредната прошка на неверника Михайлов. Очаква се съвсем скоро двамата да съобщят публично и официално, че отново са заедно.

Не е изключено да пробват с номера, че всъщност никога не са се разделяли, а всичко е било за заблуда на медиите. Така Алисия ще се застрахова от подигравки, че за N-ти път прощава на Ники.









автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !