Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бербо сади перчем и на Мартин

отпечатай новината

26.06.2015 16:03 | Видян 2711 пъти

Бербо сади перчем и на Мартин

Новата коса на Димитър Бербатов предизвиква истинска завист в спортните среди, а сега той помага за перчема и на Марто. Куп футболисти пожелаха да си присадят подобен кичур, след като звездата цъфна преобразен това лято. Митко бе силно олисял и с голо теме. Той се подложи на процедура по присаждане на коса, която очевидно е направена особено сполучливо. Новият Бербо изглежда поне с 10 години по-млад от онзи, който бяхме свикнали да виждаме с екипа на "Монако" през изминалия сезон.

Само преди няколко месеца Митко беше олисял

Според слуховете за окосмението на нападателя се е погрижил един от най-добрите специалисти в тази сфера във Франция, който бил приближен до принц Албер. Височайшата особа е голям фен на "монегаските" и Митко потърсил помощ от него. На харизматичното бретонче на Бербо завидял дори един от доайените перукари Борислав Михайлов, който от години е с присадена коса. Проучванията показват, че подобни медицински процедури варират сериозно в цените. У нас може да си сложиш окосмение и до 5 хиляди лева, но в специализираните клиники в чужбина е по-скъпо. Бившият съотборник на Бербатов от "Манчестър Юнайтед" Уейн Рууни скри оплешивяването срещу 15 хиляди паунда.

Консултация при Митко вече е потърсил един от най-близките му приятели от терена Мартин Петров. Двамата бяха сред тарторите на националния отбор в предните години. Марто също има сериозен проблем с оплешивяването и съвсем скоро може да остане напълно безкос. Бербатов е обещал да му съдейства за присаждането на косми при същия специалист. Друг популярен футболист, който се оглежда за такива услуги, е вратарят на националния ни отбор Ники Михайлов. По наследствена линия и той олися още на млади години, но до този момент залагаше на стайлинг с обръсната глава.

Новата си коса Митко развява в курорта Слънчев бряг, където почива от няколко дни заедно със съпругата си Елена и двете дъщери Деа и Елиа. Както всяка година, той е отседнал в собствения си апартамент в хотел "Маджестик". На морето разпуска като съвсем нормален средностатистически българин. За обяд хапва пържена цаца с картофки от близкото плажно капанче и си позволява по една бира. Следобед залага на дюнерче, а привечер задължително играе приятелско мачле на спортните игрища. Задължително в двубоите се включват бившите негови съотборници Александър Томаш, Косьо Мирчев, Тодор Кючуков, Краси Чомаков и Емил Гъргоров-Бадема.

Междувременно стана ясно, че рапърът Криско се натиска да купи кадилака на Димитър Бербатов. Музикантът е готов да извади 80 000 лева за джипа на футболиста, пише България днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !