Мъск готов да води предизборния дебат...

Американският предприемач Илон Мъск обяви, че е готов да...

Кейт Мидълтън преминава през ада, има...

Кейт Мидълтън продължава тежката си битка с рака....

Преслава се уплаши от торта

отпечатай новината

29.06.2015 15:00 | Видян 3557 пъти

Преслава се уплаши от торта

Чалгарката Преслава не близна от собствената си торта за рождения ден. Това разказаха за България Днес присъствали на партито на певицата.

Преслава отпразнува 31-ия си рожден ден с пищно парти в известния столичен клуб "Син Сити", едно от любимите места на много родни звезди. За изненада на певицата екипът на заведението я дари с огромна торта с фойерверки, но Преслава така и не опита от сладкиша. Чалгаджийката продължава да внимава за теглото си, въпреки че се е смалила застрашително и дори на празника си не си позволи да опита от сладкото изкушение. За сметка на това певицата си "подслади" с дует с колежката си Софи Маринова, както и с прегръдки с Тони Стораро и Десислава, която й посвети песен.

Облечена като младоженка в бяла рокля, Преси сияеше сред колеги и приятели, а те буквално я затрупаха с подаръци и огромни бутикови букети. Изпълнителката на "Аматьорка" получи и специален поздрав от най-добрата си приятелка Галена, като не пропусна да се снима заедно с нея и половинката й Галин. След това Галена и Десислава зарадваха рожденичката с дуетно парче, като купонът на Преси продължи до ранни зори.

Приятели на Преслава пък я защитиха от клюкарите, които шушукаха в заведението, че красивата певица тотално е отказала гастрономическите удоволствия.
"Преси ще си хапне от тортата у дома, не е редно да я яде в заведение с бялата си рокля. Тя не е анорексичка", бранеха певицата близките й.

Доскорошният приятел на певицата Бирмата, точно както писахме, че ще стане миналата седмица, така и не се появи на тържеството. Това окончателно доказва, че двамата с Преслава наистина са се разделили.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !