Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Брадли връзва тенекия на Шейк

отпечатай новината

01.07.2015 12:53 | Видян 1787 пъти

Брадли връзва тенекия на Шейк

На Ирина Шейк не й върви в любовта. След като се раздели с Кристиано Роналдо, рускинята май не успя да задържи и актьора Брадли Купър.

По-малко от месец след като двамата се натискаха из Лондон, двамата, изглежда, са сложили край на кратката си връзка. През уикенда Брадли бе издебнат да се забавлява с бившата си половинка - моделката Суки Уотърхаус. Те посетиха заедно фестивала в Гластънбъри и не се отделиха един от друг. Купър и манекенката се разделиха през април, но явно още таят чувства един към друг. Според присъстващи на фестивала двамата не спрели да танцуват и да се смеят през цялото време.

"Не бих казал, че отново сме заедно", опита да се измъкне Брадли.
Докато актьорът се задяваше с бившата си, Ирина бе в Париж със своя приятелка. Двете се разходиха из френската столица и не спряха да се снимат. Тя бе в добро настроение въпреки новите й неволи в любовта.

Ден по-късно тя отново бе в Лондон. Ирина посети парти, на което присъстваще и Брадли, но двамата дойдоха поотделно. На Острова вече текат залози след колко време двамата ще обявят раздялата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !