Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Дара Екимова гътна майка си в ефир

отпечатай новината

03.07.2015 12:03 | Видян 2829 пъти

Дара Екимова гътна майка си в ефир

ПР-експертът Ива Екимова, която иначе се слави със сдържано поведение, буквално се гътна на дивана в ефир, когато дъщеря й Дара й каза, че много се филмира, споделя Блиц. Разговорът отиде в конфузна посока, когато водещите в "Преди обед" попитаха момичето какво не харесва в майка си. Малко по-рано двете се надпреварваха да говорят за закъсняването вечер. Майка ми си измисля повече сценарии и филми, отколкото съществуват, отсече Дара, при което Ива се хвърли на дивана.

Красивата девойка обаче не пропусна да изтъкне, че майка й винаги я подкрепя, каквото и да се случва. Спорове между двете тръгвали за късното прибиране вечер. "Когато ми звънне и й кажа, че няма да се прибирам, тя веднага ми отвръща, че повече няма да излизам", признава Дара. Ива също е откровена: "забранявам й да излиза, взимам й телефона, макар да знам, че не е редно".

Нали знаете приказката - моли се да не ти се случва това, което мисли майка ти, обясни поведението си Ива. Дъщеря й Дара, която е дъщеря на покойния Дими от "Сленг" вече гради певческа кариера и замисля обучение в чужбина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !