Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

„Blah Girls“ на Аштън Кътчър се подслонява в MySpace

отпечатай новината

07.11.2008 10:10 | Видян 2256 пъти | Гласували 2

„Blah Girls“ на Аштън Кътчър се подслонява в MySpace

Непочтителното онлайн клюкарско анимационно шоу за момичета на актьора Аштън Кътчър се готви да се подслони в сайта за социални контакти MySpace. Знаменитият шоумен и притежаваният от Нюз Корп сайт съобщиха, че вторият сезон на новосъздаденото шоу „Blah Girls“ ще се излъчва по MySpaceTV.

„Blah Girls“ обичат MySpace, казва Кътчър, създател на шоуто заедно с партньора си от „Katalyst Media“ Джейсън Голдбърг. „Вълнуваме се, че шоуто скоро ще намери свой дом в MySpace“.

Интерактивната онлайн анимационна програма включва три млади дами, които злословят по адрес на знаменитости и поп културата в безсрамно момичешко бъбрене. Онлайн компонентът на сайта за социални контакти на програмата, насочена към тийнейджърки, дава възможност на зрителите да участват с коментари и да разменят имейли с Blah Girls, чиито отговори се персонализират от софтуер тип изкуствен интелект.
Кътчър и Голдбърг смятат, че първото им онлайн начинание е резултат от успеха сред тийнейджърската аудитория на телевизионните и програми като „Beauty and the Geek“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !