Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Приключиха кастингите за "Фермата"

отпечатай новината

20.07.2015 14:22 | Видян 2953 пъти

 Приключиха кастингите за

Кастингите на новото риалити "Фермата" приключиха, заяви продуцентът на шоуто Иван Христов. Той, заедно с Андрей и екип от 4-ма психолози са избрали 15 души, които от септември се впускат в новото тв приключение.

"Кастингите приключиха напълно успешно. Аз съм удовлетворена, защото това е най-трудният кастинг, който трябваше да преживея" - заяви в студиото на Би Ти Ви Ани Владимирова. - "Представи си, че имаш Ноевия ковчег и трябва да качиш на него 15 души и да ги закараш на някава нова земя. Трудно е, защото трябва да ги намериш толкова различни и в същия момент с толкова специфичен опит и способности, че да се допълват и да правят една машина, която да работи."

Иван допълни, че тези хора са нормални като всички нас и целта на продукцията е да покаже, че има истински свят.

"Във фермата всичко ще бъде истинско. Връщаме хората назад във времето, така, както всички сме мечтали, само че без да допускаме грешките, които сме допускали. По време на кастингите усетих вълна от хора, които имат желание да се върнат на село или да отидат на село, защото подсъзнателно или съзнателно, виртуалната умора ги е смазала. Говоря не само за таблети и wi-fi, а за целия шум около нас, който във фермата отсъства.", заяви Иван.

Това е първото риалити, в което освен, че участниците ще се състезават, ще изграждат нещо заедно, пише Всеки ден. Ще живеят така, както са живяли някога нашите баби и дядовци и са работили, за да оцеляват.

снимка: google

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !