Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Рийз Уидърспуун се развежда!

отпечатай новината

05.08.2015 16:18 | Видян 2173 пъти

Рийз Уидърспуун се развежда!

Слуховете гласят, че семейството на американската актриса Рийз Уидърспуун, 39 г, преживява сериозна криза. Дори скоро тя можела да се раздели с мъжа си Джим Тот, с когото има 4-годишен брак. За проблемите на звездното семейство пише Hollywood Gossip, което се позовава на собствените източници.

Говори се, че причина за проблемите е алкохолната зависимост на Тот, която той не може или не желае да лекува. Напоследък той е постоянното присъствието в баровете. "Джим е голям поклонник на "щастливите алкохолни часове".

Няколко пъти седмично прекарва в баровете, за гледа спорт по телевизора", разказва източник. Той пие бира, коктейли и после удря още няколко чашки. А след това става твърде агресивен и крещи на телевизора. Освен това посетители са виждали Джим да се пуска на жени. Те обаче го пращали по дяволите. "Половинката" на актрисата отдавна посяга към чашката. Преди няколко години той бе арестуван за шофиране в пияно състояние.
Говори се, че именно оттогава бракът започнал да се напуква. Рийз и холивудският агент имат син Тенеси, освен това те отглеждат дъщерята и сина на актрисата от брака й с Райън Филип.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !