Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Албена Михова зарязана от Тома

отпечатай новината

07.08.2015 10:54 | Видян 2215 пъти

Албена Михова зарязана от Тома

Албена Михова и рок идолът Тома окончателно са се разделили, научи „Всеки ден". Съседи на двойката издадоха, че в началото на лятото рокаджията е изнесъл вещите си от апартамента на актрисата и са решили всеки да тръгне по своя път.

Доскоро двамата бяха една от най-харесваните светски двойки, но от обкръжението им издават, че те имат от години проблеми - не от ревност или изневяра, а защото не могат да се разберат по въпроса за бебе. Рокаджията вече искал да стане татко, защото се чувствал готов, но актрисата от „Пълна лудница" е самотна майка на син на име Мартин и поради тази причина не искала да ражда.

Тя първо не желаела отново да се занимава със смяна на пелени, защото годините й вече напредвали и възрастта й не била много подходяща да ражда и да гледа деца. Другото, от което се опасявала, е да не би след време Тома да я изостави заради по-млада фльорца.

Именно този факт е предизвикал сътресения във връзката им и те решили да се разделят, разказват пред „Всеки ден" от актьорското съсловие. Двойката е известна и с това, че Тома Здравков е с цели 12 години по-млад от блондинката, но въпреки това двамата изкараха заедно доста години.

Близки на победителя от „Мюзик Айдъл" издават, че той много обичал актрисата, но не можел да се примири с факта, че няма да има свой собствен наследник. Тома имал желание с Михова да си имат свое дете, което да отгледат заедно, и да му се радват, но тя била непреклонна.

След раздялата им младият рокаджия се е отдал на алкохолни запои, шумни компании и луди изпълнения с приятели, а усмихнатата блондинка се е отдала на работата и сина си. Наранена, тя не искала и да чуе за мъже. Двойката е поизтрила и повечето си общи снимки в социалната мрежа, а последният им кадър заедно е от април месец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !