Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Калканджиева сваля 25-годишен танцьор на пилон

отпечатай новината

11.08.2015 15:59 | Видян 1845 пъти

Калканджиева сваля 25-годишен танцьор на пилон

Жени Калканджиева и Тачо не прекарват заедно почивните си дни. От петък насам миската е хвърлила котва в Слънчев бряг, като компания й правят единствено знойни красавици, пише в. Всеки ден.

Очевидно брюнетката иска да си почине от семейния живот и покрай нея и приятелките й се навъртат само обожатели, но не и законни гаджета и мъже.

Калканджиева е отседнала в популярен 5-звезден хотел в меката на разврата и пороците. Шефката на „Визаж“ обаче е на аванта в пансиона, тъй като собствениците му са й близки приятели и всяко лято й осигуряват безплатно ползване на апартамент, в който тя й компания да отседнат.

За близките на Жени не е учудващо, че тя отново е без съпруга си по време на лятната си отпуска. Двойката е в перманентен развод и заради кавги и скандали двамата пътуват винаги поотделно. Докато Калканджиева е на Слънчака, синът й Жорко е поверен на баби и дядовци, тъй като татко му трудно се справял с грижите около детето, а нощният живот му изпивал силите да става рано, да приготвя закуска и да върти домакинство.

Макар вече да е 40-годишна, Жени отива на море, за да се забавлява, а не за да си почива. Брюнетката всяка вечер е по барове и дискотеки, като с широки пръсти харчи за алкохол и мъже. Без никакви задръжки и притеснения, че е омъжена дама и майка, в неделя вечер Калканджиева щедро се раздаваше за млад танцьор в популярно заведение в центъра на Слънчев бряг.

Красавицата не спря да хвърля очи по атлета, след което комплиментите й започнаха да се измерват финансово – с двайсетачки в изрязаните му шорти. Младежът, на видима възраст не повече от 25 години, очевидно остана очарован от вниманието на популярната си обожателка и през цялата нощ хвърляше шапката си към нея и я сочеше с пръст, свидетелстват очевидци.

Докъде е стигнал флиртът, историята мълчи, но афинитетът на Калканджиева към младоци не е тайна за никого. По време на участието си в „Биг Брадър“ миската сподели, че както тя, така и съпругът й Стефан Манов нееднократно са зачезвали от семейното ложе, но това повече сплотявало връзката им, отколкото да ги разделя.

Близки до Жени са категорични, че и по време на десетдневното си купонясване в Слънчев бряг красавицата ще забърше нещо чуждо, тъй като това й е практика. В никакъв случай по-назад нямало да остане и Тачо, който мирен не стои, когато е в компанията на жена си, камо ли щом тя забегне надалеч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !