Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Уволняват щерката на Веско Маринов

отпечатай новината

12.08.2015 15:15 | Видян 5554 пъти

Уволняват щерката на Веско Маринов


Жесток скандал на лична основа е на път да изхвърли дъщерята на народния бард Веселин Маринов - Йоана от топлата държавна служба в Ръководство въздушно движение", научи Всеки ден от свой човек в компанията.

Щерката на шлагерния изпълнител  се уреди в началото на годината в позицията на младши юристконсулт със стартова заплата 3700 лева и още бон и половина в купони за храна, бензин и дрехи.

Вместо да пази като очите си синекурната службица Йоана имала нещастието да се скара драматично с диспечер ветеран , на когото сбъркала оформянето на документите за компенсация при невзет отпуск.

Покрай недоглеждането  на Весковата щерка човекът се овътрил със 7-8 бона и побеснял, поискал обяснение от младата си колежка. Вместо да изглади нещата младата госпожа Сиракова по мъж го посрещнала на нож и двамата заформили лют скандал. "Човекът се закле, че няма да мигне, докато Йоанчето не изхвърчи  от РВД" - заяви нашият източник, който умишлено запази името на колегата си в тайна.

"Тя може да  е връзкарка покрай татко си Веселин Маринов, но при нас всички са такива. Диспечерът когото е ядосала , е подплатен с три ката дебели контакти. Щом е решил да я пусне на шейната, скоро ще излети."

От информационният център на компанията отказаха коментар за скандала , като обявиха, че  Йоана в момента е в отпуск. По ирония на съдбата, когато беше назначена преди 8 месеца, тя не беше правоспособен юрист, след като ВАС я скъса на втория писмен изпит за младши адвокати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !