Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Милионерът Чочо се жени в Сен Тропе

отпечатай новината

12.08.2015 16:00 | Видян 2146 пъти

Милионерът Чочо се жени в Сен Тропе

Олигархът Чочо Несебърски вдига сватба в Сен Тропе. Милионерът Чавдар Александров обаче смята да празнува като новобогаташ и не спира да демонстрира възможностите, които има, изхвърляйки се с пищни тържества на френската Ривиера, за които и мегазвезди могат да му завидят, пише в. Галерия.

Евтините новобогаташи

За милионите, които Чочо Несебърския е натрупал като предприемач се носят легенди. Дори вещите в строителството, не могат да осъзнаят как управлява бизнеса си, че да живее като Крез, а в същото време налива милиони в строителната си компания, построила морските домове на Лили Иванова, Глория, Ивайла Бакалова и други.

За капак на всичко младия олигарх доскоро бе желан и като един от най-богатите ергени у нас. А певици, манекенки и плеймейтки се редяха на опашка, за да получат вниманието му.

Милионерът пък се държи като типичен новобогаташ, коментират из елита. Неприемливото от аристократичните семейства парадиране с парите, му спечели репутацията на парвеню, пише Галерия.

39-годишния предприемач е известен най-вече с партитата, които организира, но също така и с луксозния си автопарк. Той притежава само най-луксозните возила, които се оценят на няколко милиона всяко.

Най-желания ерген е и собственик на четири скъпи яхти, които се нареждат в А-листата на луксозните играчки на световните милиардери. Негова запазена марка е, когато разхожда някое гадже с тях, да го глези и с романтична вечеря.


На Сен Тропе, като в Слънчев бряг

За топ милионера от Несебър, Сен Тропе се превърна във втори Слънчев бряг. Открай време той обича да прекарва свободното си време там, вдигайки диви купони.

Покрай бременността на годеницата си Цвети, морския плейбой заяви, че ще черпи за бебето в най-скъпото заведение в Сен Тропе, а вероятно ще полее и сватбата си с приятелката си там. Както HotArena писа, двойката планира брак в началото на другата година, след раждането на наследника им.

Партитата на Чочо Несебърски в Южна Франция, могат да си съперничат единствено с дивите купони от Слънчев бряг. Преди дни той спретна такъв див купон за рождения ден на приятелката си Цвети и сестра й Диди във френския град, че оставил без думи фамилията на бъдещите си роднини.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !