Димитър Рачков търси най-артистичните...

Димитър Рачков е новият водещ на атрактивното музикално...

Кейт Мидълтън се връща към...

Принцесата на Уелс зарадва нацията този уикенд, като...

АЛ БАНО ПОКАЗА НА НАШИТЕ ЗВЕЗДИ КАК СЕ ПРАВИ

отпечатай новината

13.08.2015 13:10 | Видян 1471 пъти

АЛ БАНО ПОКАЗА НА НАШИТЕ ЗВЕЗДИ КАК СЕ ПРАВИ

Ал Бано Каризи, който идва у нас заедно с Ромина Пауър на 16 декември за исторически концерт в „Арена Армеец“, показа на всички останали знаменитости как трябва да се правят нещата. Силната половинка от най-продавания дует на всички времена поде нова инициатива, наречена „Пътуване със звездите".

В кампанията самият Ал Бано влиза в ролята на учител и откривател на таланти, преподавайки уроци по пеене и музика на малчугани.

Освен Ал Бано, който има продадени над 40 милиона копия от дисковете си и е носител на първа награда от фестивала Сан Ремо, в инициативата ще се включат и негови колеги. Те са създали образователна програма, която обединява музикални уроци за деца и дори цели семейства с  обиколка на уникални италиански дестинации.  

За проектa бившият съпруг на Ромина Пауър казва: „Уроци по пеене и още нещо!“. Музикалната екскурзия ще показва на малчуганите звученето на различните инструменти, как изглежда звукозаписното студио – всичко това, за да се развива музикалността им. Преживяването ще включва кулинарни уроци и туристически обиколки, а за финал - мини-концерт, изнесен от малките ученици.

Ал Бано и Ромина Пауър са най-известният италиански дует в света! Двамата се запознават през 1967 г. по време на снимките на филма „Nel Sole“ и се женят три години по-късно.

Звездната двойка дълги години бе разделена, но през 2015 година Ал Бано и Ромина Пауър ще изнесат исторически BEST OF концерт в „Арена Армеец”. На 16 декември двамата отново ще се съберат, за да изпеят най-обичаните си парчета - „Libertà“, „Felicità“, “Sempre Sempre” и много други.

Всички новости и актуална информация за  концерта на Ал Бано и Ромина Пауър можете да намерите във facebook в официалното събитие на концерта - Al Bano & Romina Power Live in Sofia .


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !