Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Анистън не покани Джоуи и Чандлър на сватбата си

отпечатай новината

14.08.2015 14:35 | Видян 1999 пъти

Анистън не покани Джоуи и Чандлър на сватбата си

Не знаем дали Рейчъл още е сърдита на Джоуи и Чандлър за онзи път, в който превзеха апартамента на Моника или причината е друга, но е факт, че Мат ЛеБланк и Матю Пери не са били поканени на сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру.

Това споделиха самите актьори, но по техни думи те не са засегнати от липсата на покана и много се радват за Джен. "Мисля, че те са чудесна двойка и тя е щастлива с него. А това е всичко, което ме интересува", сподели в понеделник пред списание People 38-годишният ЛеБланк. "Ако тя ме искаше там, щях да бъда там," допълва актьорът.

Джоуи увери, че не се сърди на Анистън за това, че не е пожелала той да присъства на сватбата й и допълни, че всички актьорите от "Приятели" винаги ще си останат едно специално семейство.

"Джен ми е като малка сестра, а Кортни и Лиса са ми като големи сестри. Матю е като малкото ми братче и Дейвид ми е като голям брат," разкри той.

Списанието попита и Матю Пери за сватбата на Джен. " Те са очарователна двойка и аз съм много щастлив за тях", бяха точните думи на комедийната звезда. Когато бе попитан дали съжалява, че е пропуснал сватбата, той отговори: „Аз не бях поканен, така че какво мога да кажа?" На сватбата обаче са присъствали Кортни Кокс и Лиса Кудроу, с които Анистън поддържа близко приятелство. Екранната Моника не само е била гост на интимната церемония, но е била и кума на Дженифър. Кум пък е бил известният сред звездите татуист Скот Кембъл, който е дългогодишен приятел на Джъстин Теру.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !